Archery Tag

Archery.. wat?! Archery tag! Archery tag is eigenlijk het raken van je tegenstander door middel van pijl en boog. Is dat dan niet gevaarlijk? Nee! Waar de pijlen bij boogschieten gevaarlijk zijn en niet gericht mogen worden op mensen, kan dat bij archery tag wel. Hoe? Dat lees je hier! 

Wat is archery tag?

Archery tag kan je het beste vergelijken met een kruising tussen trefbal en paintbal. Alleen dan gebruik je een pijl en boog. Wel zachte pijlen natuurlijk, want we willen niet dat er gewonden vallen. Je wordt opgedeeld in teams en wilt de vijand uitschakelen. Of je schiet op een doel. De pijlen zijn groter dan je gewend bent dan bij standaard boogschieten. Je krijgt een boog waarin je met de hand pijlen gaat afschieten, door de spanning op de pees naar achter te trekken. Pak vast, trek naar achter en, ai.. mis! Pijlen schieten blijkt stiekem best wel lastig te zijn. Na een paar pogingen merk je dat het steeds gemakkelijker gaat en voordat je het door hebt, maakt geen enkele tegenstander meer kans tegen jou.

Voor wie is archery tag geschikt?

Archery tag is geschikt voor jong en oud! Onze ervaren begeleiders maken van iedere activiteit een feestje en zorgen voor flink wat competitie.

 

Archery tag is geschikt voor verschillende geleden zoals kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of een volledig verzorgd arrangement waarbij een combinatie met een andere activiteit, een barbecue of zelfs overnachting mogelijk zijn. Geen wens is ons te gek. Neem voor meer informatie over archery tag direct contact op. 

Kosten archery tag

De kosten van de activiteit hangen af van jouw wensen. Combineer het bijvoorbeeld met arrow battle of survival clinic. Afhankelijk van de wensen stellen we graag de perfecte activiteit samen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vraag hier uw coachgesprek aan
Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA