Boksschool Breda

Boksschool Breda

Dekking hoog: drie, twee, één.. BAM! Je hebt zojuist je tegenstander een lekkere rechtse gegeven. Dát voelt goed. Natuurlijk niet direct op je tegenstander, maar op de bokshandschoen. De adrenaline die vrijkomt is echter heerlijk. Lijkt jou boksen vlakbij Breda wel wat? Lees dan snel verder! 

Wat is boksen?

Boksen is een tactische vechtsport waarbij coördinatie en het vechten met handen en voeten centraal staat. Er zijn verschillende soorten: onder andere kick- of thaiboksen. De vorm die wij hanteren is het meest te vergelijken met kickboksen: boksen met handen en voeten. Door middel van een aantal stoten (recht, hoek en uppercut) leer je binnen no-time de basis van de sport. Daarnaast is het ook belangrijk om je conditie op pijl te houden en combineren we het boksen met cardio en kracht. 

 

Wij verschillen iets van een reguliere boksschool: deze is alléén maar gericht op boksen en de techniek eromheen. Pact By Prinse is gespecialiseerd in outdoor sportactiviteiten zoals bootcamp, obstacle training en verschillende groepsactiviteiten zoals arrow battle. Boksen wordt hier verwerkt in de bootcamp, deze lessen worden ook wel boxing bootcamp genoemd. Hierbij leer je stoten en ontwijken als Rocky Balboa en bouw je de conditie van Usain Bolt op (of natuurlijk jouw eigen sportdoel). 

Voor wie is boksen geschikt? 

De boxing bootcamp geschikt vanaf ongeveer 18 jaar. Ongeacht je niveau ben je bij ons welkom. Je kan op je eigen tempo boksen met een partner van dezelfde lichaamsbouw en gaat zo je niveau verbeteren. Ondertussen moet je boksen op de handschoenen van je partner terwijl je 30 sit-ups doet. Zo krijg je naast een goed ontwikkelde ‘rechtse’ óók nog eens killer abs.

Wat heb je nodig? 

Allereerst is het belangrijk om goede sportkleding te dragen. Kies voor een sportlegging of korte broek en een shirt dat zweet goed opvangt. Alle lessen zijn buiten dus een vestje voor na de les is aan te raden. Je mag je eigen bokshandschoenen meenemen, maar wanneer je er geen hebt kan je die van ons lenen. Zorg dan wel voor een eigen paar onderhandschoentjes vanwege de hygiëne. Neem een waterflesje mee, want je gaat ongetwijfeld zweten!  

Proefles boksen

Zelf een keer boksen ervaren? Volg dan een gratis proefles! Op de Randoet in Made wordt iedere dinsdag- en donderdagavond een boxing bootcamp gegeven door een ervaren trainer. Het is op slechts 15 minuten rijden vanaf Breda. Neem contact op en dan hopen we je binnenkort in onze les te zien!

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA