Bootcamp Breda

Vies worden? Geen probleem! Een beetje regen? Jij bent niet van suiker! Je houdt van de open lucht en je vindt de sportschool eigenlijk deprimerend. Dat eentonige sportschema komt je neus uit en je daagt jezelf niet uit. Niemand die het merkt als je een keer niet komt opdagen. In de zomer wil je echter wel in je summerbody flaneren over het strand. Kies daarom voor bootcamp in de buurt van Breda. Met de bootcamp van Pact By Prinse daag je jezelf weer uit met een niveau dat past bij jou. 

Bootcamp vlakbij Breda

Bootcamp is een training in groepsverband dat gericht is op het verbeteren van de spierkracht en het verhogen van de conditie. Waar veel bootcampclubs gebruikmaken van openbare parken of bossen, hebben wij de luxe van een eigen terrein. Bij zwembad de Randoet in Made vind je ons terrein met eigen obstacle parcours op slechts 15 minuten van Breda af, vlakbij Oosterhout. 

 

Op dit terrein vind je tevens ook The Outdoor Pact, waar je kan klimmen en klauteren als een aap. We gebruiken verschillende accessoires zoals kettlebells en andere gewichten, hangen af en toe aan een stang of touw maar maken ook gebruik van het eigen lichaamsgewicht. In de buitenlucht train je met andere sportievelingen op het niveau dat bij jou past. De trainingen zijn iedere keer weer anders: de ene keer in de vorm van een circuit, in de zomer springen we in het aangrenzende zwembad of zijn actief bezig in spelvorm.  

Voor wie is bootcamp geschikt?

Bootcamp is voor iedereen geschikt uit Breda en omgeving. Jong of oud, beginnend sporter of doorgewinterde actieveling: het maakt niet uit! De oefeningen kan je op je eigen niveau uitvoeren met focus op jouw doel. We gebruiken namelijk verschillende gewichten en bieden verschillende low- en high-intensity bootcamps zodat er altijd een les is die bij jou past.

Welke lessen kan ik volgen?

We bieden een boxing-bootcamp aan om te leren stoten en de conditie flink omhoog te krijgen, high- en low-intensity bootcamp. Voor de allerkleinsten bieden we ook een speciale kids bootcamp aan. Via het rooster kan je zien wanneer de lessen worden gegeven. 

Wat heb je nodig?

Voor de beste sportprestaties draag je natuurlijk lekker zittende sportkleding die zweet goed opneemt. Voor dames is een sportlegging gangbaar en heren vaak een lange joggingbroek of kort sportbroekje. Maar draag vooral hetgeen dat voor jou het prettigste zit. Daarnaast is een goede sportschoen belangrijk zodat je geen blessures oploopt. Ik werk samen met een sportzaak zodat je eventueel korting kan krijgen op je schoenen via mij. Ik informeer je er graag over. Voor de reguliere bootcamp-lessen heb je alleen nog een flesje water nodig, voor de boxing bootcamps kan je je eigen bokshandschoenen meenemen, of een set lenen van ons. Het enige wat je dan nog nodig hebt, zijn eigen binnenhandschoenen in verband met hygiëne. 

Kosten bootcamp

Voordat je een abonnement afneemt, kan je een keer gratis een proefles komen volgen. Zo zie je of de gewenste training bij jou past en kan je de trainer om advies vragen. Bekijk hier de abonnementen en vraag direct een gratis proefles aan.

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA