Bootcamp Club

Beu om steeds hetzelfde rondje binnen de sportschool te doen? Voel je je geïntimideerd door alle fitboys- en girls in de sportschool en zit je er eigenlijk niet zo op je gemak? Volg dan eens een lesje bij een bootcamp club! Bij ons is geen les hetzelfde en daag je jezelf uit op je eigen niveau. 

Bootcamp club: Pact By Prinse

Bootcamp is een training in groepsverband dat gericht is op het verbeteren van de spierkracht en het verhogen van de conditie. De bootcamp club Pact By Prinse bestaat sinds 2015 en heeft sindsdien een grote groep enthousiastelingen die wekelijks bij elkaar komen om samen te sporten waarbij fun centraal staat. Geen saaie herhalingen, maar snel resultaat behalen met afwisselende oefeningen en spellen. Geen les is hetzelfde! 

 

De lessen worden gegeven op het terrein van de Randoet in Made, op slechts 15 minuten afstand van Breda. Het terrein heeft een groot grasveld waar we afgezonderd kunnen trainen. Tevens vind je hier The Outdoor Pact, waar je naast verschillende bootcamp lessen ook je apen/klauter-skills kan verbeteren. 

 

Verschillende soorten bootcamp

Onze bootcamp lessen zijn erop gericht dat je op je eigen niveau traint. Lukt het een keer niet om jezelf op te laden? Luister dan naar je eigen lichaam en ren op je eigen tempo. Daarnaast zorgen we er wel voor dat je jezelf uitdaagt om nét dat extra gewicht te pakken. Want eigenlijk kan je meer dan jezelf denkt. Er zijn verschillende soorten bootcamp die we aanbieden: 

 

 • High-Intensity bootcamp 

Op hoog niveau pakken we hier alle spiergroepen aan. Je hartslag tikt z’n max aan en je verliest ongetwijfeld wat druppels zweet. Maar wat voelt dat lekker achteraf! Binnen enkele lessen merk je dat je conditie omhoog schiet als een raket. 

 

 • Low-Intensity bootcamp 

Bij een low-intensity bootcamp is, zoals de naam het al verraadt, de intensiteit lager. Maar dat maakt het geen relaxte bootcamp. Hier letten we meer op de juiste uitvoering van de oefeningen en pakken we de spieren lekker aan. Waar je voorheen geen push-up uit je armen geschud kreeg, lukt het na een tijdje om er 10 moeiteloos uit je mouw te schudden. Je merkt je spierkracht binnen no-time toenemen!

 

 • Boxing bootcamp

Is stoten helemaal jouw ding? Links, rechts, uppercut! Met een boxing bootcamp stoot je een aantal combinaties achter elkaar waarop Rocky Balboa jaloers is. De ene keer richten we ons op de techniek van de stoten, de andere keer zijn we lekker conditioneel bezig en delen we een paar rake klappen uit!

Voor wie is bootcamp geschikt?

Bootcamp is voor iedereen die fitter, sterker en lekkerder in z’n vel wil zitten. Je werkt op je eigen niveau je kiest de gewichten die passen bij jou. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je de uitvoering perfect doet waardoor de kans op blessures minimaal is. Via ons rooster kan je zien wanneer de lessen worden gegeven. 

 

Wat heb je nodig?

Zorg in ieder geval voor lekker zittende sportkleding die zweet goed opneemt. Kies daarnaast een goede sportschoen zodat je de kans op blessures verkleint. Bij sportzaken kan je een looptest doen, zodat de beste zool bij jouw voet wordt geadviseerd.

 

Bij boxing bootcamp kan je je eigen bokshandschoenen meenemen, maar je mag ze ook van ons lenen. Leen je ze van ons, zorg dan voor eigen binnenhandschoenen in verband met de hygiëne. Tot slot is het hebben van een flesje water geen overbodige luxe: de vloeistoffen zullen na afloop ruim bijgevuld moeten worden!

Kosten of abonnement bootcamp club Pact By Prinse

Voordat je een abonnement afneemt, kan je een keer gratis een proefles komen volgen. Zo zie je of de gewenste training bij jou past en kan je de trainer om advies vragen. Bekijk hier de abonnementen en vraag direct een gratis proefles aan

Vraag hier uw gratis bootcamp aan

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA