Bootcamp Oosterhout

Een beetje vies worden tijdens het sporten? Geen probleem! Je houdt van de open lucht en weet hoe gezond het is om buiten te sporten. Je vindt de sportschool maar deprimerend. Dat eentonige sportschema speel je keer op keer uit en de uitdaging is inmiddels wel weg.  Niemand die het merkt als je een keer niet komt opdagen. In de zomer wil je echter wel in je summerbody flaneren over het strand. Kies daarom voor bootcamp vlakbij Oosterhout, in Made. Met de bootcamp van Pact By Prinse daag je jezelf weer uit met een niveau dat past bij jou. 

Bootcamp vlakbij Oosterhout

Bij de Randoet in Made vinden de bootcamps plaats. Niet op een openbare parkeerplaats of parkje, maar op ons eigen gedeelte binnen het complex. Op de grasvelden vlakbij Oosterhout worden hier de bootcamps gehouden, waarbij gebruik wordt gemaakt van onder andere kettlebells, halters, springtouwen maar ook je eigen lichaamsgewicht.

 

Op dit terrein vind je tevens ook The Outdoor Pact, waar je kan klimmen en klauteren als een aap. Hier kan je je voorbereiden op een obstacle run of werken aan nieuwe technieken. In de buitenlucht train je met andere sportievelingen op het niveau dat bij jou past. De trainingen zijn iedere keer weer anders: de ene keer in de vorm van een circuit, in de zomer springen we in het aangrenzende zwembad of zijn actief bezig in spelvorm.  

Voor wie is bootcamp geschikt?

Bootcamp is voor iedereen geschikt. Jong of oud, beginnend sporter of doorgewinterde actieveling: het maakt niet uit! Voor de kids zijn er speciale bootcamp-lessen. De oefeningen kan je op je eigen niveau uitvoeren met focus op jouw doel. We gebruiken namelijk verschillende gewichten en bieden verschillende low- en high-intensity bootcamps zodat er altijd een les is die bij jou past.

Welke lessen kan ik volgen?

We bieden een boxing-bootcamp aan om te leren stoten en de conditie flink omhoog te krijgen en een high- en low-intensity bootcamp. Voor de allerkleinsten bieden we ook een speciale kids bootcamp aan. Via het rooster kan je zien wanneer de lessen worden gegeven. 

 

Wat heb je nodig?

Voor de beste sportprestaties draag je natuurlijk lekker zittende sportkleding die het zweet goed opneemt. Voor dames is een sportlegging gangbaar en heren vaak een lange joggingbroek of kort sportbroekje. Maar draag vooral hetgeen dat voor jou het prettigste zit. Daarnaast is een goede sportschoen belangrijk zodat je geen blessures oploopt. Ik werk samen met een sportzaak zodat je eventueel korting kan krijgen op je schoenen via mij. Ik informeer je erg graag over. Voor de reguliere bootcamp-lessen heb je alleen nog een flesje water nodig, voor de boxing bootcamps kan je je eigen bokshandschoenen meenemen, of een set lenen van ons. Het enige wat je dan nog nodig hebt, zijn eigen binnenhandschoenen in verband met hygiëne. 

 

Kosten bootcamp

Voordat je een abonnement afneemt, kan je een keer gratis een proefles komen volgen. Zo zie je of de gewenste training bij jou past en kan je de trainer om advies vragen. Bekijk hier de abonnementen en vraag direct een gratis proefles aan.

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA