Teambuilding Weekend (incl overnachting)

Schept die ene collega altijd op over hoe fit die is? Of zitten je collega’s juist de hele dag onderuit gezakt op de bureaustoel, graaiend in de koekjestrommel? Wie jouw collega’s ook zijn, daag ze uit bij ons! Naast onze losse bedrijfsuitjes is het ook mogelijk om een compleet verzorgd teambuilding weekend bij ons te boeken. Wedden dat je punten bij je collega’s scoort als je zo’n gaaf uitje hebt geregeld?

 

Over the Outdoor Pact

Sinds begin 2016 bevindt de Outdoor Pact zich op het terrein van zwembad de Randoet in Made. Wekelijks maken leden gebruik van de verschillende obstakels & groepslessen. Het terrein wordt constant uitgebreid met nóg vettere hindernissen en spellen. Lees hier meer over the outdoor pact. Naast verschillende groepslessen en personal training begeleiding bieden we verschillende losse, toffe activiteiten aan. Wat dacht je van een potje arrow battle óf klimmen en klauteren over ons parcours? Met ruim …… hectare aan ‘speelplezier’ zijn er verschillende activiteiten mogelijk bij ons. Samen met ons team zorgen we ervoor dat iedere activiteit een feestje wordt.

Hoe ziet een teambuilding weekend eruit?

Suffe uitjes met collega’s zijn wat ons betreft verleden tijd! Met een teambuilding weekend van ons ga je gegarandeerd zweten, maar maanden later zal het nog steeds gaan over dat ene, toffe weekend. De invulling bespreken we samen met jou. Denk bijvoorbeeld aan een Expeditie Robinson activiteit, obstacle clinic en arrow-battle strijd. Naast de sportactiviteiten verzorgen we ook graag het diner een feestavond en eventueel overnachting. Geen wens is te gek voor ons! 

 

Weten wat we allemaal kunnen verzorgen? Neem dan direct contact op

 

Kosten teambuilding weekend

Kies je voor verschillende teambuilding activiteiten of ga je voor het compleet verzorgde arrangement? We stellen graag jouw ideale teambuilding weekend samen, afgestemd op jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA