Kickboksen Breda

Kickboksen Breda

Ben jij de nieuwe Rocky in de dop? Wil je graag fit worden én lekker je agressie van je af slaan? Probeer dan eens een proefles kickboksen uit. Bij ons bootcamp terrein in Made, vlakbij Breda, word je fitter én sterker met een kickbokstraining. 

Wat is kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport waarbij handen en voeten gebruikt worden. Niet ongecontroleerd om je heen slaan, maar je leert technisch te stoten waardoor je je tegenstander binnen no-time KO hebt liggen. 

 

Niet echt natuurlijk, want we doen alle combinaties op de bokshandschoenen. Je leert een goede rechtse te geven en vergeten ook de uppercut niet. Daarnaast kan je jezelf helemaal uitleven door te stoten en schoppen tegen een bokszak. Omdat wij van origine voornamelijk obstacle- en bootcamp-trainingen geven, zit er een bootcamp-sausje overheen. We werken niet alleen aan krachtige stoten, maar je conditie en uithoudingsvermogen worden bij de ‘boxing bootcamp’ ook flink op de proef gesteld. Binnen no-time zie je je uithoudingsvermogen met sprongen vooruit gaan. 

Voor wie is kickboksen geschikt?

Kickboksen, ofwel boxing bootcamp is geschikt vanaf ongeveer 18 jaar. Of je nu al regelmatig rake klappen uitdeelt (binnen de ring, welteverstaan) óf wanneer je nog nooit bokshandschoenen hebt aangehad: alle niveaus zijn welkom! Je kan op je eigen tempo boksen met een partner van dezelfde lichaamsbouw en gaat zo je niveau verbeteren. Je leert de basis van de verschillende kickboks-technieken en leert snel te reageren in onverwachte situaties. 

Wat heb je nodig voor kickboksen?

Allereerst is het belangrijk om goede sportkleding te dragen. Kies voor een sportlegging of korte broek en draag een shirt dat zweet goed opvangt. Wanneer je geen eigen kickbokshandschoenen hebt, kan je een paar handschoenen van ons lenen. Zorg wel dat je onderhandschoentjes hebt: die kan je bij ons kopen of je kan zelf handschoentjes meenemen. Als je zelf bokshandschoenen hebt, mag je die natuurlijk ook gebruiken. Tot slot is het raadzaam om een flesje water mee te nemen, want je gaat gegarandeerd zweten! 

Proefles boxing bootcamp

Zelf een keer kickboksen ervaren? Volg dan een gratis proefles! Op de Randoet in Made wordt iedere dinsdag- en donderdagavond een boxing bootcamp gegeven door een ervaren trainer. Het is op slechts 15 minuten rijden vanaf Breda. Neem contact op en dan hopen we je binnenkort in onze les te zien! 

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA