Personal Training Breda

Jij weet als geen ander dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan meer energie, een fitter gevoel en je beter voelen in je lichaam. Je bent graag actief bezig maar hebt moeite om een geschikt moment te vinden. Het is lastig om een druk (gezins)leven en werk te combineren met voldoende beweging. Het kan ook zijn dat je het lastig vindt om om te gaan met groepsdruk of liever 1-op-1 aandacht krijgt bij het sporten. Wat jouw reden ook is: personal training Breda biedt de mogelijkheid om actief bezig te zijn én genoeg tijd over te houden voor andere belangrijke zaken. 

 

Wat is personal training?

Bij personal training werk je met een training die afgestemd is op jouw persoonlijke wensen en doelen. Denk aan het verlies of juist toename in gewicht, het laten toenemen van spiermassa of verbeteren van de conditie. In tegenstelling tot bootcamp of obstacle training werk je 1-op-1 met de trainer. 

 

Waar kan ik personal training volgen?

Het combineren van je werk, privéleven én sporten kan een lastige puzzel zijn. Pact By Prinse vind je op zwembadterrein in Made, waar je personal training kan volgen. Dit is op slechts 15 minuten afstand van Breda. Wanneer dit voor jou niet mogelijk is maar je woont wel in de omgeving Breda/Oosterhout, is het ook mogelijk om personal training te volgen op een locatie die voor jou prettig is. In alle rust bekijken we wat jouw doel is en wat ervoor nodig is om dat doel te behalen. Op basis van dit voorstel wordt er een plan van aanpak gemaakt waarbij we je gaan begeleiden om doelgericht resultaat te behalen. Ik leg de oefeningen uit en begeleid je zodat er zo min mogelijk blessures ontstaan. 

Voor wie is personal training geschikt?

Personal training is geschikt voor iedereen die in z’n eigen tijd aan bepaalde doelen wil werken. Leeftijd of ervaring sporten speelt hierbij geen rol, al raden we een minimumleeftijd van jaar 18 jaar aan voor personal training. De training wordt aangepast op de eigen wensen, behoeften en eventuele beperkingen. Personal training biedt een aantal voordelen ten opzichte van groepslessen, namelijk:

 

 • Training op jouw gewenste moment 

 • Geen groepsdruk 

 • 1-op-1 aandacht van een trainer 

 • De meest effectieve manier om jouw doelen te behalen

 • Personal training in Made of de omgeving van Breda 

Hoe ziet een personal trainingssessie eruit?

Samen met je personal trainer wordt er een uitgebreide intake gepland waarbij je je wensen en behoeften kan aangeven. Op basis van een weging en meting wordt het startpunt bepaald. Onze personal trainer zorgt ervoor dat geen training saai wordt: iedere les behandelen we verschillende spiergroepen op een andere manier, waardoor iedere les uniek is. Geen ellenlange herhalingen maar korte, interactieve sessies waar jij op korte termijn de vruchten van gaat plukken. 

Kosten van personal training 

De kosten van personal training zijn afhankelijk van jouw trainingsdoel, de tijd die je eraan wilt spenderen en de locatie. Voor een kostenindicatie of intakegesprek kan je daarom het beste contact opnemen via: +31 6 50927424 of info@pactbyprinse.nl.

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA