Één team, één taak. Als soldaat is het belangrijk dat je ongeschonden over het hele parcours vol met gevaarlijke hindernissen komt. Samen met je team volbreng je je missie waarbij je natuurlijk niemand achterlaat.

Of ben jij juist een echte piraat die op zoek gaat naar de geheime schat? Als piraat moet je goed kunnen schieten, in masten klimmen en slingeren in een touw. Of je nou een soldaat of piraat bent, het kan allemaal bij onze kinderfeestjes!

 

Hoe ziet een actief kinderfeestje eruit?

Samen met je vriendjes of vriendinnetjes ga je het parcours over met een aantal opdrachten. Als soldaat voer je een aantal opdrachten uit, samen met je hele team, terwijl je als piraat op zoek gaat naar de schat aan de hand van een schatkaart.

Tijdens het kinderfeestje zijn we 1,5 uur actief bezig en wordt gedurende de hele activiteit gezorgd voor water en ranja. We hebben een keer een korte pauze om op adem te komen, want actief bezig zijn staat voorop.

 

Voor wie is een actief kinderfeestje geschikt?

Het kinderfeestje met het piraat-thema is geschikt voor de allerkleinsten: de ideale leeftijd hiervoor is tussen de 4 en 6 jaar. De soldaten kunnen meedoen vanaf 6 jaar. Het kinderfeestje bestaat niet uit saaie oefeningen, maar uit leuke spellen waarbij we in de buitenlucht lekker actief bezig zijn.

 

Wat heb je nodig?

Het handigste is om sportkleding voor de kinderen mee te nemen. Denk aan een lange sportbroek- of legging en sportshirtje.

 

Kosten kinderfeestje 

Afhankelijk van de wensen, wordt de prijs bepaald. We denken graag met je mee en kunnen het kinderfeestje van A tot Z uit handen nemen. Neem contact op voor meer informatie.

Vraag jouw fantastische feestje aan!

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA