The Outdoor PACT

Je bent zo oud als dat je je voelt. En op ons obstacle training parcours voel jij je ongetwijfeld jaren jonger. Slingeren aan touwen, klauteren over muren en als één team de eindsprint halen. Of je nou een vrijgezellenfeest hebt, wilt trainen voor je volgende obstacle run, een teamuitje van je sportclub hebt of op zoek bent naar een teambuildingsactiviteit met je collega’s: bij ons zit je goed. Ben je niet bang om een beetje vies te worden en ga jij graag de uitdaging aan met jezelf? Kom langs bij The Outdoor Pact!

 

Wat is The Outdoor Pact? 

Aan de rand van Made, in de bossen op recreatieterrein de Randoet vind je een outdoor sport & recreatie centrum, oftewel The Outdoor Pact. Bij The Outdoor Pact staat jezelf uitdagen, elkaar helpen en vooral lol maken voorop. Het is geschikt voor ieder niveau: je strijdt niet als individu maar komt als team de eindstreep over. Ideaal om op elkaar te vertrouwen bij een teambuilding activiteit, je techniek te verbeteren voor een obstacle run óf om de toekomstige bruid of bruidegom nog een laatste keer écht op de proef te stellen.

Wat heb je nodig?

In de eerste plaats is goede sportkleding een vereiste. Kies bij voorkeur voor lange broek om schavingen en bloeduitstortingen te beperken. Ga voor een goed kwaliteit shirt dat de zweet opneemt en draag het liefst laagjes om je aan te passen aan de temperatuur. Verder wordt aangeraden om een flesje water mee te nemen.  

Kosten

Kies je voor een compleet arrangement of wil je op eigen houtje ons obstacle parcours verkennen? De kosten hangen af van jouw wensen en we helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact via info@pactbyprinse.nl of 06 50927424.

Vraag nu aan

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA