Training

Sporten in Breda

Links, rechts, links, rechts, roeien, roeien, pff.. even pauze. Je kent het wel: het verplichte rondje in de sportschool. Ondertussen ken je de oefeningen uit je hoofd en haal je er nog maar weinig plezier uit. Je wilt graag sporten in (de buurt van) Breda maar weet niet waar je moet beginnen. Ben je op zoek naar een sport die je uitdaagt maar waar je óók als beginner kan starten? Lees dan snel verder! 

Pact By Prinse - onder Breda

In Made, op slechts 15 minuten afstand van Breda vind je terrein de Randoet. Hier vinden bijna iedere dag een aantal sportlessen plaats in de buitenlucht. Of je nu je kracht wilt verbeteren, je frustratie van je af wilt slaan, je conditie wilt verbeteren of leren zwieren en zwaaien aan touwen: bij ons kan het allemaal! We bieden namelijk verschillende lessen aan zoals (boxing) bootcamp en obstacle training. Bang om af en toe nat te regenen of vies te worden ben je niet: stiekem is dat na een lesje intensief bewegen wel lekker!  

Voor wie is sporten bij ons geschikt?

Door het grote aanbod van lessen is ons lesaanbod geschikt voor iedereen. We bieden verschillende bootcamp-lessen die je op je eigen niveau kan volgen en voor de kids zijn er lessen op woensdag en vrijdag. Of je nu al regelmatig wedstrijden rent óf juist weer van plan bent om het sporten na jaren op te pakken: iedereen kan meedoen! We maken gebruik van verschillende gewichten waardoor je je eigen tempo en niveau kan aanhouden. Binnen enkele weken zie je je conditie verbeteren en je spierkracht toenemen. Enne, over dat saaie rondje in de sportschool gesproken? Wees niet bang! Geen training ziet er hetzelfde uit. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat iedere training een feestje wordt. 

Wat zijn de mogelijkheden?

 • PACT Bootcamp

  Ben je ook zo'n buitenmens en houdt je ervan om lekker fanatiek met een enthousiaste groep mensen te sporten? Dan is bootcamp absoluut de perfecte training voor jou! Door functioneel te trainen is het altijd anders, waardoor het uitdagend blijft.

  Join the PACT

 • Obstacle / Survival Training

  Trainen voor een run, verbeteren van kracht en conditie of het verleggen van grenzen en het overwinnen van angsten! Obstacle training is uniek, leuk en een perfecte manier om deze doelen te behalen.

  Are you Ready for IMPACT!?

 • Personal Training

  Voor optimale en persoonlijke begeleiding is personal training de beste keus. We stellen samen een doel op en zorgen er voor dat dit doel behaald wordt! Door de unieke en intensieve samenwerking zul je versteld staan wat er mogelijk is.

  Meer info

 • Junior Outdoor PACT

  Outdoor Survival & Obstacle Training voor de jeugd.

  Op zoek naar een leuke uitdagende sport? Vind je het leuk om te klimmen, buiten te spelen en te zwemmen? Kijk dan snel of de Junior Outdoor PACT iets voor je is!

  Ik ben nieuwsgierig!

 • Voeding

  Eet je wel goed? Dit is de meest gestelde vraag en het antwoord is vaak complexer dan je denkt. Wil jij een goed advies over voeding? Vraag dan nu een gesprek aan!

  Ik wil gezonde voeding.

 

Wat heb je nodig om te sporten?

Allereerst is het belangrijk om goede sportkleding te dragen. Kies voor een sportlegging of korte broek en een shirt dat zweet goed opvangt. Daarnaast is goed schoeisel belangrijk: laat je adviseren in een sportzaak óf vraag advies bij ons. Bij boxen heb je bokshandschoenen nodig: je mag je eigen handschoenen meenemen of leen er van ons. Zorg er dan wel voor dat je een eigen onderhandschoen hebt. Tot slot raden we een waterfles aan om mee te nemen: je vet gaat huilen van onze trainingen en dus ga je zweten!

Proefles nemen 

Zelf een keer sporten in de buurt van Breda? Volg dan een gratis proefles! In ons rooster vind je de verschillende lessen die je kan volgen. Neem contact op om aan te geven wanneer je graag wilt komen en dan zien we je binnenkort in de les! 

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA