Lifestyle Coach

Begin je iedere maandag weer ambitieus met een nieuwe dieetpoging maar is dit voor het weekend alweer gesneuveld? Krijg jij na het sporten zin om te snaaien? Heeft ‘dry january’ als gevolg dat de schade dubbel en dwars wordt ingehaald in februari? Ben je het zat dat je niet je optimale gezondheidsdoel behaalt of ervaar je stress? Dan is het tijd voor een lifestyle coach! Je leest er op deze pagina meer informatie over.

 

Wat is een lifestyle coach?

Een lifestyle coach, ook wel lifecoach genoemd, zorgt voor een optimale balans tussen je mentale en fysieke gezondheid. Door te sporten zorg je niet alleen voor een optimale fysieke gezondheid, het zorgt er ook voor dat je beter in je vel gaat zitten.

 

Stress is een oorzaak van verschillende fysieke en mentale klachten. Het aantal mensen met stresssymptomen groeit en dit wordt samen met burn-outs ook wel volksziekte #1 genoemd. Stress zorgt ervoor dat je werkprestaties achteruit gaan en je last kan krijgen van lichamelijke klachten zoals maag-, nek- en rugpijn. Een gezonde levensstijl is een belangrijke factor bij het reduceren van stress en een goede balans tussen fysieke inspanning & het juiste voedingspatroon is hierbij essentieel. Ik help je daar graag bij.

 

Wat houdt lifestyle coaching in?

De meesten die in aanraking komen met een lifestyle coach, ervaren ongenoegen in de huidige levensstijl. Om het juiste traject in te gaan, is het belangrijk vooraf een doel te bepalen. Globaal houdt dat een goede balans tussen sporten, voeding, werk, energie en ontspanning.

De pijl om dit doel te behalen, is voor gedragsverandering te zorgen. Samen kijken we waar de pijnpunten liggen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat vaste, negatieve patronen doorbroken worden. Ieder traject start met een intake en vervolgens maken we een sport- en voedingsplan.

 

Kosten lifestyle coaching

Afhankelijk van de wensen, het doel en het huidige gedragspatroon wordt bepaald wat ervoor nodig is om gedragsverandering te bewerkstelligen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA