Bootcamp

 

Jij bent niet bang om een klein beetje vies te worden. Je houdt van de open lucht en bent die apparaten op de sportschool eigenlijk wel een beetje beu. Dat eentonige sportschema begint wel te vervelen en je daagt jezelf niet meer echt uit. En als je een keertje niet komt? Niemand die het merkt. Zo verander je stiekem van sporter naar sponsor van de sportschool, terwijl je deze zomer toch echt strand-proof wilt rondlopen. Dit jaar heb je jezelf daarom voorgenomen: je wordt écht gezonder, fitter en sterker. Met de bootcamp van Pact By Prinse daag je jezelf weer uit, op het niveau dat past bij jou.

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een training in groepsverband dat gericht is op het verbeteren van de spierkracht en het verhogen van de conditie. We gebruiken hierbij verschillende accessoires zoals kettlebells en andere gewichten, maar maken ook gebruik van het eigen lichaamsgewicht. In de buitenlucht train je met andere sportievelingen op het niveau dat bij jou past. De trainingen zijn iedere keer weer anders: de ene keer in de vorm van een circuit, in de zomer springen we in het zwembad of zijn actief bezig in spelvorm.  

Voor wie is bootcamp geschikt?

Bootcamp is voor iedereen geschikt. Jong of oud, beginnend sporter of doorgewinterde actieveling: het maakt niet uit! De oefeningen kan je op je eigen niveau uitvoeren met focus op jouw doel. We gebruiken namelijk verschillende gewichten en bieden verschillende low- en high-intensity bootcamps zodat er altijd een les is die bij jou past.

 

Welke lessen kan ik volgen?

We bieden een boxing-bootcamp aan om te leren stoten en de conditie flink omhoog te krijgen, high- en low-intensity bootcamp. Voor de allerkleinsten bieden we ook een speciale kids bootcamp aan. Via het rooster kan je zien wanneer de lessen worden gegeven.

Wat heb je nodig?

Allereerst natuurlijk sportkleding waarin je jezelf het lekkerst voelt. Voor dames is een sportlegging gangbaar en heren vaak een lange joggingbroek of kort sportbroekje. Kies voor een goed kwaliteit shirt dan de zweet opneemt. Kies ook voor goede schoenen, zodat je geen blessures krijgt. Voor de reguliere bootcamplessen heb je alleen nog een flesje water nodig, voor de boxing bootcamps kan je je eigen bokshandschoenen meenemen, of een set lenen van ons. Het enige wat je dan nog nodig hebt, zijn eigen handschoenen in verband met de hygiëne.

 

Kosten bootcamp

Voordat je een abonnement afneemt, kan je een keer gratis een proefles komen volgen. Zo zie je of de gewenste training bij jou past en kan je de trainer om advies vragen. Bekijk hier de abonnementen en vraag direct een gratis proefles aan.

Meld je nu aan voor een gratis 1e bootcamp

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA