Voedingsadvies

 

Sporten en bewegen is ontzettend belangrijk en zorgt ervoor dat je fitter wordt, beter in je vel gaat zitten en je je ideale streefgewicht behaalt. Maar voeding is minimaal net zo belangrijk in een gezonde levensstijl. Naast verschillende groepslessen zoals bootcamp en obstacle trainingen is het daarom ook mogelijk om voedingsadvies te ontvangen.

 

Waarom is voedingsadvies zo belangrijk?

De schijf van 5 ken je ongetwijfeld en je weet dat teveel snoepen niet goed voor je is. Een gezond voedingspatroon zorgt ervoor dat het risico op overgewicht en chronische ziekten drastisch wordt verminderd. Wist je dat slechts 5% van de Nederlandse bevolking dagelijks voldoende voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt?

 

Tijd voor verandering! Een goed voedingsadvies op maat zorgt ervoor dat je dit keer wel je doelen behaalt. Daarnaast passen we het aan op je actieve levensstijl. Wat voor de een werkt, kan voor de ander juist het tegengestelde opleveren. Bij een voedingsadvies op maat wordt gekeken naar je huidige gewicht, je doelen en huidige leefstijl.

 

Hoe ziet een dergelijk voedingsadvies eruit?

Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Eiwitten zorgen voor een goed herstel nadat je hebt gesport, terwijl koolhydraten de brandstof van je lichaam zijn. Bij het maken van een voedingsadvies gaan we je meten op een speciale weegschaal die naast je gewicht ook bijvoorbeeld je vetpercentage en spierkracht meet. Op basis van je dagelijkse inspanningen bepalen we vervolgens welke voedingsstoffen ervoor zorgen dat jouw lichaamsmotor optimaal blijft draaien. Je krijgt advies over de voedingsmiddelen die je het beste kan meten en een voorbeeldmenu ter inspiratie. En wanneer je de volgende keer op de weegschaal staat, zie je gegarandeerd een positief verschil!

Wat kost voedingsadvies?

De beste doelen behaal je in combinatie met een actieve levensstijl. In combinatie met een sportabonnement kan je voedingsadvies afnemen. Bekijk hier de sportabonnementen. Specifiek vragen over voedingsadvies? Neem dan contact op via: +31 6 50927424, info@pactbyprinse.nl of vul het contactformulier in.

Vraag hier uw adviesgesprek aan

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA