Wie is PACT

Mijn naam is Jeroen Prinse, geboren in 1987 en ik woon in  Breda.

Ik heb veel ervaring op het gebied van wielrennen/mtb, hardlopen, obstacle running, zwemmen, squash en voetbal. Daarnaast ben ik ruim georiënteerd met diverse spelsporten, atletiek en zelfverdediging. Het kan ook bijna niet anders, maar ik heb daarom van mijn passie mijn beroep gemaakt.

Na de middelbare school zocht ik mijn uitdaging binnen defensie, na een jaar genoten te hebben van de opleiding KMA besefte ik me dat ik met mijn 18 jaar wel erg jong was om als officier aan het werk te gaan. Ik heb er toen voor gekozen om eerst een hbo-studie te gaan volgen en daarna wellicht terug te keren. Er begon een nieuw hoofdstuk in mijn leven, de Fontys Sporthogeschool te Tilburg. Tijdens deze opleiding heb ik mijn passie voor bewegen verder ontwikkeld. Hiermee bedoel ik zowel de praktische als de theoretische kant van sport, bewegen en lesgeven. Vooral het lesgeven op scholen is mijn enorm goed bevallen. Toen ik mijn diploma Bachelor of Education heb gehaald werd mij vrijwel gelijk een baan aangeboden op Gymnasium Juvenaat te Bergen op Zoom. Hier ben ik nu nog steeds werkzaam als docent lichamelijke opvoeding, mentor en leerlingbegeleider.

Op het gebied van begeleiding houdt PACT zich voornamelijk bezig met bootcamp, obstacle running, personal training en het geven voedingsadviezen. De voornaamste reden waarom ik met PACT by Prinse ben gestart is mijn passie voor sport en de motivatie om deze passie te delen met anderen. Ik haal veel voldoening uit het feit dat ik mensen kan helpen en tegelijkertijd te laten genieten van een gezonde leefstijl. Vanaf het begin wist ik al dat dit mijn belangrijkste kernwaarde zou worden, want deze passie heeft mij al ver gebracht in het leven.

Contactgegevens
Stuivezandsestraat 50, 4921 XR, Made /
+31 6 50927424
info@pactbyprinse.nl
BESCHIKBAARHEID
 • Maandag
  Avond
 • Dinsdag
  Avond
 • Woensdag
  Avond
 • Donderdag
  Avond
 • Vrijdag
  Avond
 • Zaterdag
  Ochtend + Middag
 • Zondag
  Op aanvraag
SOCIAL MEDIA